Vier Saxen

Hoe werkt het?

Vier Saxen levert betaalbare, aantrekkelijke, overzichtelijke en makkelijk speelbare muziek voor beginnende saxofoonkwartetten, maar ook voor gevorderde spelers en voor grotere saxofoonensembles, tot en met volledig saxofoonorkest.

Alle arrangementen staan in de winkel gerangschikt. Door op de afbeelding van het arrangement te klikken ga je naar de betreffende productpagina, waar je meer informatie kunt vinden over het arrangement. Op deze pagina staan de prijs, maar ook geluidsbestanden en een aantal pagina's uit de partituur. Op een aparte  pagina staan geluidsbestanden van een aantal bij bezoekers populaire arrangementen; deze pagina zal regelmatig worden ververst. Op de pagina 'kwartet' 'orkest' en 'andere ensembles' staan de leverbare arrangementen alfabetisch op naam van de componist. Met behulp van de zoekfunctie kun je kijken of bijvoorbeeld een bepaalde titel leverbaar is.

Extra service

Vier Saxen verzorgt bladmuziek, maar gaat verder. Elk kwartet wordt aangeleverd als bladmuziek (pdf), maar ook als een mp3-bestand en indien gewenst eveneens (na overleg) als een midi-bestand. Hiermee wordt het inoefenen van individuele partijen een stuk aantrekkelijker.

Zodra de bestelling binnen is, ontvang je de bestanden + de factuur via wetransfer.com. Betaling geschiedt via overmaking naar IBAN-nummer NL86RABO0138281513 t.n.v. Webuplease. De ervaring heeft inmiddels geleerd dat bestellingen per ommegaande en ook in het weekend worden verzonden.