Vier Strijkers

Op de website www.viersaxen.nl staan inmiddels meer dan 250 arrangementen van mijn hand. Veel van deze arrangementen lijken bijzonder geschikt om te worden omgezet naar een versie voor strijkkwartet.
Op deze site zal ik in de loop van de tijd succesvolle saxofoonkwartetarrangementen ook als strijkkwartet aanbieden. Hoewel ik zelf geen strijkinstrument bespeel, en dus niet op de hoogte ben van alle ins en outs en alle mogelijkheden van de viool, de altviool en de cello, ga ik ervan uit dat de meeste arrangementen goed speelbaar zijn. Het intekenen van de score en partijen zal door de speler zelf gedaan moeten worden.

Wie een arrangement bestelt, krijgt de bestanden (score, partijen, geluidsbestanden) via wetransfer.com opgestuurd. De pdf-bestanden kunnen zelf uitgeprint worden. Overhead- en verzendkosten zijn er dus niet. De pdf-bestanden zijn uiteraard geschikt om gelezen te worden via een e-music-reader


Recent

De beschikbare arrangementen tot nu toe

Voor meer informatie over de arrangementen: klik op het winkelmandje aan de rechterzijde van de speler.

Dank je wel, als je deze site deelt op de verschillende social media

    Leuk als je een reactie achterlaat.

    Mocht je geen bestelling willen doen, maar VierStrijkers wel willen ondersteunen, dan kan dat via een financiële bijdrage, die in grote dankbaarheid wordt aanvaard.

    Doneer € -