Workshop 19 april 2020 – er is weer plek !

Wil je eens meemaken hoe het is om in een 80-koppig saxofoonorkest te spelen en ben je liefhebber van de muziek van een viertal iconische popartiesten en -groepen? Schrijf je dan in voor de saxofoonorkest-XXL-workshop die VierSaxen in samenwerking met het Utrechts Saxofoon Kwartet en de Kunstkring Ruurlo op 19 april 2020 in Ruurlo (Gld.) organiseert. Het USK + een vierkoppige ritmesectie staan garant voor een leerzame en inspirerende workshop, gevolgd door een spetterend concert.
Van 's ochtends 10:00 tot 's middags 16:00 ben je onder de pannen. De muziek, die in de vorm van pdf- en geluidsbestanden van tevoren aan je wordt opgestuurd, wordt die dag in vier blokken van circa een uur ingestudeerd. De workhop wordt afgesloten met een concert (kaartjes á €5,00 aan de zaal, kinderen hebben gratis toegang. Plaats van handeling is het Kulturhus in Ruurlo.


Onderstaande muziek komt aan bod. Let wel: het geluidsbestand is 'computergegenereerd'. In het echt is de balans natuurlijk anders en ook de saxofoons zullen natuurlijker klinker. We zijn weer van plan om met een klein gezelschap een natuurgetrouwe opname te maken die meer recht doet aan de werkelijke klank van het orkest. Onderstaande computeropname is slechts bedoeld om je een idee te geven van de aard en lengte van de arrangementen.

Heb je interesse? Meld je dan hieronder via het contactformulier aan. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord. En natuurlijk houden we je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen.
Maar wacht niet te lang, want vol is vol.


Datum: zondag 19 april 2020
Locatie: Kultürhüs Ruurlo
Tijd: 10:00 - 17:00 uur
Kosten p.p. €40
Inschrijven via onderstaand formulier

Hierbij geef ik mij op voor de workshop van zondag 19 april, Pink Floyd, Madness, Bowie, Hendrix:

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer, wij bellen je alleen als wij nog een vraag hebben.

Woonplaats (in verband met eventuele samenreismogelijkheden)

Voor welke partij wil je je inschrijven (je ontvangt alle partijen van het instrument van je keuze)
sopraan 1sopraan 2alt 1alt 2alt 3tenor 1tenor 2tenor 3bariton 1bariton 2bas

Wat is je speelniveau?
beginnerredelijke beginnergevorderdvergevorderdprofessioneel

Voor wie dat eerder nog niet heeft aangegeven: heb je nog aanvullende opmerkingen of vragen? Gebruik daarvoor dan de ruimte hieronder.

Na je aanmelding en betaling krijg je zo snel mogelijk een bevestiging van inschrijven. Partijen e.d. worden opgestuurd zodra de betaling binnen is. Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt op rekening
NL86 RABO 0138 2815 13
t.n.v. Webuplease.
Mocht je bij nader inzien toch besluiten om je inschrijving te annuleren, dan krijg je - mits deze afmelding een maand voor de concertdatum plaatsvindt - je inschrijfgeld minus €5 terug. De in rekening gebrachte kosten zijn dan voor het opsturen van de partijen en voor de administratie. Bij tijdige afmeldingen kunnen we belangstellenden die op de wachtlijst staan dan een plek aanbieden.

De bijbehorende eerste nieuwsbrief (om te downloaden of voor wat extra meer informatie)

nieuwsbrief-project-2020