Workshop 2020

De workshop die 19 april jongstleden vanwege het coronavirus niet doorgegaan is, wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum, afhankelijk van de instructies van hogerhand. Houd de informatie op deze pagina in de gaten.

Onderstaande muziek komt aan bod. Let wel: het geluidsbestand is 'computergegenereerd'. In het echt is de balans natuurlijk anders en ook de saxofoons zullen natuurlijker klinker. We zijn weer van plan om met een klein gezelschap een natuurgetrouwe opname te maken die meer recht doet aan de werkelijke klank van het orkest. Onderstaande computeropname is slechts bedoeld om je een idee te geven van de aard en lengte van de arrangementen.


Datum: nog onbekend
Locatie: (hoogstwaarschijnlijk) Kultürhüs Ruurlo
Tijd: 10:00 - 17:00 uur
Kosten p.p. €40
Inschrijven via onderstaand formulier

Hierbij geef ik mij op voor de workshop Pink Floyd, Madness, Bowie, Hendrix:

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer, wij bellen je alleen als wij nog een vraag hebben.

Woonplaats (in verband met eventuele samenreismogelijkheden)

Voor welke partij wil je je inschrijven (je ontvangt alle partijen van het instrument van je keuze)
sopraan 1sopraan 2alt 1alt 2alt 3tenor 1tenor 2tenor 3bariton 1bariton 2bas

Wat is je speelniveau?
beginnerredelijke beginnergevorderdvergevorderdprofessioneel

Voor wie dat eerder nog niet heeft aangegeven: heb je nog aanvullende opmerkingen of vragen? Gebruik daarvoor dan de ruimte hieronder.

Na je aanmelding en betaling krijg je zo snel mogelijk een bevestiging van inschrijven. Partijen e.d. worden opgestuurd zodra de betaling binnen is. Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt op rekening
NL86 RABO 0138 2815 13
t.n.v. Webuplease.
Mocht je bij nader inzien toch besluiten om je inschrijving te annuleren, dan krijg je - mits deze afmelding een maand voor de concertdatum plaatsvindt - je inschrijfgeld minus €5 terug. De in rekening gebrachte kosten zijn dan voor het opsturen van de partijen en voor de administratie. Bij tijdige afmeldingen kunnen we belangstellenden die op de wachtlijst staan dan een plek aanbieden.%d bloggers liken dit: